Το κατάστημα

Στην εποχή μας οι διατροφικές συνήθειες των εύκολων και γρήγορων γευμάτων έχουν γίνει τρόπος ζωής.

Με την βελτίωση των γνώσεων μας για την σωστή και ισορροπημένη διατροφή, όλο και περισσότεροι αναζητούν γεύματα με αδιαπραγμάτευτα υψηλές προδιαγραφές για ποιοτικές, πιστοποιημένες και πρωτότυπες πρώτες ύλες.

Το «Άλλο Φαγητό» δημιουργήθηκε από την ανάγκη μιας ολοκληρωμένης διατροφικής πρότασης. Φιλοδοξεί να προσφέρει ποιοτικές και υγιεινές επιλογές σε φαγητό, που μπορεί κάποιος να απολαύσει στις προσεγμένες εγκαταστάσεις μας ή στο επαγγελματικό και οικογενειακό περιβάλλον του.

Με έμπνευση τις σπιτικές παραδοσιακές γεύσεις και έχοντας την ανάγκη να προσφέρουμε γεύματα με υψηλή διατροφική αξία, δημιουργήσαμε επιλογές γεύσεων για τις οποίες είμαστε περήφανοι. 

Όλα μας τα υλικά επιλέγονται με κριτήριο την άριστη και σταθερή ποιότητα, γιατί απλά θέλουμε να είναι τα καλύτερα!

Έτσι το κρέας, τα παράγωγα του κρέατος, το τυρί, το λάδι, οι σαλάτες και όλα τα συστατικά που χρησιμοποιούμε είναι σαν αυτά που θα αγοράζαμε για το σπίτι μας.

Εξασφαλίσαμε αποκλειστικές συνεργασίες με καταξιωμένους προμηθευτές που παράγουν προϊόντα ορθής κτηνοτροφικής και αγροτικής πρακτικής, με οικολογικό προσανατολισμό και σεβασμό στο περιβάλλον και τον καταναλωτή.